KORONAVIRUS

THL:n mukaan

Uusi koronavirus tarttuu ensisijaisesti pisara- ja kosketustartuntana, kun henkilö yskii tai aivastaa. Pintojen osuus viruksen leviämisessä ei nykytiedon mukaan ole merkittävä.

Koronavirukset ovat rakenteeltaan sellaisia, että ne eivät säily tartuttavina pinnoilla pitkään, etenkään vaihtelevissa lämpötiloissa. Pintojen, elintarvikkeiden tai tavaroiden välityksellä tapahtuvia tartuntoja ei ole toistaiseksi havaittu. 

Vaikka hyvin herkin laboratoriomenetelmin koronavirusta löytyisi pinnoilta, tämä ei tarkoita, että virus tarttuisi tehokkaasti pintojen välityksellä. Tavanomaiset siivousaineet tehoavat hyvin koronavirukseenkin. Olemme asian huomioineet puhdistuksessa ja desinfioinnissa.

Puhdistamme kaikki tuotteet yleispuhdistusaineella. Yleispuhdistuksen jälkeen desinfioimme tuotteet. 

Kun järjestämme elämyspuisto tapahtumia huolehdimme, että aktiviteettilinnoissa on yhtäaikaisesti sääntöjen mukainen lapsimäärä. Käsin desinfiointipiste on linnojen ulkopuolella ja puistoon tullessa. Aktiviteettipuiston alueen pinta-ala on huomioitu asiakkaiden yhtäaikaisessa määrässä. Pyrimme myös huolehtimaan turvaväleistä kaikessa toiminnassa.